Dagopvang

Een fijne oplossing voor u en uw hond, even uw handen vrij om bijvoorbeeld te winkelen, een dagje weg, verhuizing of verbouwing. Voor werk en/of wisselende diensten, zodat uw hond niet teveel alleen thuis blijft maar ook om bijvoorbeeld een (proef)dag mee te laten draaien als kennismaking of voorbereiding voor een (langere)logeerperiode ivm eventuele vakantieplannen, een goed gevoel voor u, uw hond en voor ons om uw hond te leren kennen.

20170117_110754Huiselijke opvang in een luxe accommodatie

Dagopvang vanuit de hondenhuiskamers met veel bewegingsvrijheid binnen en buiten voor een lekker dagje ravotten of om zijn/haar energie kwijt te raken door het contact met verschillende soortgenoten, voor een hond heel belangrijk, leren van elkaar wat sociaal hondengedrag is. De honden verblijven in 1 grote groep van allerlei soorten maten en leeftijden, optimaal socialiseren dus. Deze opzet vraagt wel om een secure selectie, waardoor we bepaalde voorwaarden stellen, zie daarvoor onze huisregels.

Dagopvang in pension/kennel

U kunt natuurlijk ook kiezen voor dagopvang in het pension, dus alleen in een kennel, minder luxe als hierboven, maar deze een eigen plek kunnen bieden. Sommige honden vinden het prettig om alleen te rusten, om van het buitengebeuren in de roedel bij te komen. Het gaat erom dat uw hond zich prettig voelt in de juiste situatie.

Socialisatie pup

Voor uw pup kunt u ook bij ons terecht in  de hondenhuiskamer maar vanaf het moment dat hij/zij volledig is ingeënt (de 3e puppyenting en kennelhoest), van belang is, puppykamer-smalldat ie aan gewend is aan een bench, zodat we deze ook een opgelegd rustmoment kunnen geven. Pups onderling hebben vaak geen grens en maken er een dolle boel van, volwassen honden geven duidelijke grenzen en regels aan, waardoor de pup leert met heel veel verschillende honden om te gaan van klein tot groot.

Dagopvang regelmatig

Voordat uw hond bij ons in vaste (wekelijkse) dagopvang kan komen, plannen wij een kennismakingsgesprek met u in.  Op die manier kunt u ons leren kennen en nemen wij alvast wat belangrijke informatie door over uw hond. Na dit kennismakingsgesprek kan uw hond aansluitend voor een proefdag bij ons blijven. Uw hond draait op de proefdag met ons mee en wij beoordelen op deze dag of uw hond bij ons concept past.