Dagopvang

Dagopvang is een fijne oplossing voor u als eigenaar. Vergelijk het met een kinderdagverblijf voor honden. Uw hond komt bij ons vanwege werk, verhuizing of verbouwing, etc. maar ook om lekker te spelen met andere honden, energie kwijt te raken of ter socialisatie. 

Tijdens de dagopvang kunt u kiezen voor twee accommodaties, de huiskamers of de kennels. 

De huiskamers zijn zo ingericht dat uw hond daar met meerdere honden verblijft tijdens de rust periode(s). De ene hond slaapt op een bank, de andere in zijn eigen mand. Sommige honden slapen in de bench, omdat ze dat van huis uit gewend zijn.

In de kennels rusten de honden samen of individueel als dat gewenst is. De kennels hebben minder luxe als in de huiskamers, maar bieden wel een plek om tot rust te komen. Er zijn meer dan voldoende honden die het prettiger vinden om individueel te rusten, op een ‘vetbed’ van ons of in de eigen mand. 

Onze vaste dagopvang honden staan ‘s ochtends te popelen om bij ons te komen. Komt uw hond ook bij ons in de dagopvang, dan zullen er vele vaste hondenvrienden zijn, veel speelgenot en liefde volle aandacht. 

Voor uw pup kunt u ook bij ons terecht in de huiskamers, maar enkel vanaf het moment dat de hond volledig gevaccineerd is. Bij pups is het wel van belang om de kennelhoest vaccinatie te geven, omdat pups in de zogenaamde risico groep vallen. Een ‘opgelegd’ rust moment is erg belangrijk, pups kennen nog geen grenzen en moeten daar goed in begeleid worden, zowel door ons als begeleiders maar ook door de roedel.