Dagopvang

Let op, wij hebben een klantenstop voor dagopvang en logies. Wij hanteren geen wachtlijst, wanneer er ruimte is om nieuwe gasten in onze groep te plaatsen vermelden wij dat op onze website en op Facebook. 

Wij zijn geen opvang voor een eenmalige dagopvang of logies. 

Dagopvang is een fijne oplossing voor u als eigenaar. Vergelijk het met een kinderdagverblijf voor honden. Uw hond komt bij ons vanwege werk, verhuizing of verbouwing, etc. maar ook om lekker te spelen met andere honden.

Onze vaste dagopvang honden staan ‘s ochtends te popelen om bij ons te komen. Komt uw hond ook bij ons in de dagopvang, dan zullen er vele vaste hondenvrienden zijn, veel speelgenot en liefdevolle aandacht.

Tijdens de dagopvang kunt u kiezen voor twee accommodaties, de huiskamers of de kennels.

De huiskamers zijn zo ingericht dat uw hond daar met meerdere honden verblijft tijdens de rust periode(s). De ene hond slaapt op een bank, een bed en de andere in zijn eigen mand.

In de kennels rusten de honden individueel of samen als dat gewenst is. Ze hebben minder luxe als in de huiskamers, maar wel een plek om tot rust te komen. Er zijn meer dan voldoende honden die het prettiger vinden om individueel te rusten, op een deken van ons of in de eigen mand.

Voor uw pup kunt u ook bij ons terecht in de huiskamers, maar enkel vanaf een leeftijd van 6 maanden en mits deze volledig gevaccineerd is of er een voldoende onderbouwde titerbepaling aanwezig is. Bij pups is het wel van belang om de kennelhoest vaccinatie te geven, omdat pups in de zogenaamde risico groep vallen. Wij starten met opvang vanaf een leeftijd van 6 maanden omdat wij de binding met de begeleider erg belangrijk vinden. Daarnaast is de ervaring dat een pup op jongere leeftijd er emotioneel nog niet aan toe is om bij ons te verblijven. Uiteraard is dit individu afhankelijk, het kan ook zijn dat uw pup van 9 maanden nog niet toe is aan opvang. Een extra rust moment is erg belangrijk, pups kunnen hun grenzen nog niet goed vaststellen en kunnen daardoor overprikkeld raken, ze moeten daar goed in begeleid worden door ons als begeleiders.