Dagopvang

Een fijne oplossing voor u en uw hond, even uw handen vrij om bijvoorbeeld te winkelen, een dagje weg, verhuizing of verbouwing. Om gewoon lekker vrij te spelen met soortgenoten even hun energie kwijt kunnen. Ook om weer even te wennen voordat er een langere logeerperiode aankomt. Of ook heel goed voor het socialiseren van uw pup.

Huiselijke dagopvang in een luxe accommodatie

Dagopvang vanuit de gezellige hondenhuiskamers met veel bewegingsvrijheid binnen en buiten voor een lekker dagje ravotten of om zijn/haar energie kwijt te raken door het contact met verschillende soortgenoten, voor een hond heel belangrijk, leren van elkaar wat sociaal hondengedrag is. De honden verblijven in verschillende groepjes verdeeld over diverse huiskamers. Deze opzet vraagt wel om een secure selectie, waardoor we bepaalde voorwaarden stellen, zie daarvoor onze huisregels.

Dagopvang in een kennel

U kunt natuurlijk ook kiezen voor dagopvang in een kennel, minder luxe als hierboven, maar deze een eigen plek kunnen bieden. Sommige honden vinden het prettig om alleen te rusten, om van het buitengebeuren in de roedel bij te komen. Het gaat erom dat uw hond zich prettig voelt in de juiste situatie.

Crèche

Een prima alternatief voor de drukke baasjes van nu!

Heeft u niet voldoende tijd om uw hond uit te laten, zit deze urenlang te wachten totdat er iemand thuiskomt, bent u verlaat door bijvoorbeeld, andere werktijden, overwerk, staat u in een file of geheel iets anders……

Dan is onze crèche een uitkomst voor u en zeker voor uw hond, u hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw hond misschien te vaak…. te lang…. alleen zit. Wekelijks een vaste dag, wisselende dagen misschien wel meerdere, dat is allemaal mogelijk. Dit geldt alleen op werkdagen(ma t/m vrijdag), met een vaste prijsafspraak en afspraak breng en haaltijd, de betaling geschiedt per maand. Dit kan bijvoorbeeld tussen 07.01 en 09.00 uur en ophaaltijd tussen 16.30 en 19.00 uur.

U kiest dan voor vele vaste vriendjes, speelgenot, gezelligheid en liefdevolle aandacht bij ons in de crèche. Onze vaste crèche gasten staan hier werkelijk `s ochtends vroeg, voor een dag, sommige meerdere dagen in de week kwispelend voor de deur en sprinten naar hun vaste vriendjes, een feestje om te zien en om mee te werken.

Bewegingsvrijheid staat bij ons voorop, buiten maar ook binnen in onze hondenhuiskamers of beter gezegd het hondendagverblijf, waar ze gezellig samen zijn.

Socialisatie pup

Voor uw pup kunt u ook bij ons terecht in  de hondenhuiskamer maar vanaf het moment dat hij/zij volledig is ingeënt (de 3e puppyenting en kennelhoest), van belang is, puppykamer-smalldat ie aan gewend is aan een bench, zodat we deze ook een opgelegd rustmoment kunnen geven. Pups onderling hebben vaak geen grens en maken er een dolle boel van, volwassen honden geven duidelijke grenzen en regels aan, waardoor de pup leert met heel veel verschillende honden om te gaan van klein tot groot.