Dagopvang

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen qua dagopvang voor uw hond? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel ons tijdens kantoor uren.

Dagopvang is een fijne oplossing voor u als eigenaar. Vergelijk het met een kinderdagverblijf voor honden. Uw hond komt bij ons vanwege werk, verhuizing of verbouwing, etc. maar ook om lekker te spelen met andere honden.

Tijdens de dagopvang kunt u kiezen voor twee accommodaties, de huiskamers of de kennels. 

De huiskamers zijn zo ingericht dat uw hond daar met meerdere honden verblijft tijdens de rust periode(s). De ene hond slaapt op een bank, de andere in zijn eigen mand. Sommige honden slapen in de bench, omdat ze dat van huis uit gewend zijn.

In de kennels rusten de honden individueel of samen als dat gewenst is. Ze hebben minder luxe als in de huiskamers, maar wel een plek om tot rust te komen. Er zijn meer dan voldoende honden die het prettiger vinden om individueel te rusten, op een deken van ons of in de eigen mand. 

Onze vaste dagopvang honden staan ‘s ochtends te popelen om bij ons te komen. Komt uw hond ook bij ons in de dagopvang, dan zullen er vele vaste hondenvrienden zijn, veel speelgenot en liefdevolle aandacht. 

Voor uw pup kunt u ook bij ons terecht in de huiskamers, maar enkel vanaf een leeftijd van 6 maanden en mits deze volledig gevaccineerd is of er een voldoende onderbouwde titerbepaling aanwezig is. Bij pups is het wel van belang om de kennelhoest vaccinatie te geven, omdat pups in de zogenaamde risico groep vallen. Wij starten met opvang vanaf een leeftijd van 6 maanden omdat wij de binding met de eigenaar erg belangrijk vinden. Een ‘opgelegd’ rust moment is erg belangrijk, pups kunnen hun grenzen nog niet goed vaststellen en kunnen daardoor overprikkeld raken, ze moeten daar goed in begeleid worden door ons als begeleiders.