Honden huiskamers

Deze gezellige huiskamers zijn echt ingericht als een huiskamer. Er zijn drie verschillende ruime kamers met veel daglicht, banken, manden, kleden en op de achtergrond een lekker klassiek muziekje. Kortom, een huiselijke sfeer. Voor gasten die wat moeite hebben met een grote groep gebruiken we de huiskamer met een buitenterras, de deur wordt geopend zodat ze zelf kunnen kiezen of ze zich terug willen trekken of buiten willen zijn. 

Het huiskamergedeelte is verwarmd. Bij winterdag houden we de tussendeur gesloten om het binnen lekker warm te houden. Het grootste gedeelte van de dag wordt samen buiten doorgebracht met toegang tot alle buitenverblijven. Bij zomerdag nog meer pret door water en zand, waarin ze zich lekker kunnen uitleven. ‘s Avonds gaan de kamerdeuren dicht zodat ze op hun eigen plekje/kamer de nacht ingaan. De huiskamers zijn bedoeld voor 6 tot 8 honden, groot en klein. Op de rust momenten zoekt iedereen een eigen rustplek, op de bank, in eigen mand/kleed of in een bench. Deze kamers zijn niet alleen voor vakantie een fijne plek, maar ook ideaal voor de dagopvang.

Bij heel slecht weer kunnen we uit wijken naar een binnen speelplaats. Hier is voldoende ruimte voor ‘hersenwerk’ en andere binnen activiteiten. De binnen speelplaats is voorzien van banken en verhogingen om op de liggen. 

Soms krijgen we de vraag of kleine hondjes bij ons apart in een groep of kamer zitten. In principe niet. Uit ervaring weten we dat als alle honden in één groep zijn, zij het meest op hun gemak zijn. Wel wordt er natuurlijk gekeken wie er het beste bij elkaar passen om de rust in de kamers te behouden. Wel is het zo dat de echt kleine kwetsbare hondjes bij ons apart kunnen. Mocht u hier nadrukkelijke voorkeur voor hebben, kunt u dit bij het kennismakingsgesprek aangeven.