Honden huiskamers

Deze gezellige huiskamers zijn echt ingericht als een huiskamer. Er zijn vier verschillende ruime kamers met veel daglicht, banken, bedden, kleden en op de achtergrond een klassiek muziekje. Kortom, een huiselijke sfeer. 

Het huiskamergedeelte is verwarmd. Bij winterdag houden we de tussendeur gesloten om het binnen lekker warm te houden. Het grootste gedeelte van de dag wordt samen buiten doorgebracht met toegang tot alle buitenverblijven. Bij zomerdag nog meer pret door water en zand, waarin ze zich lekker kunnen uitleven. ‘s Avonds gaan de kamerdeuren dicht zodat ze op hun eigen plekje/kamer de nacht ingaan. De huiskamers zijn bedoeld voor 6 tot 8 honden, groot en klein. Op de rust momenten zoekt iedereen een eigen rustplek, op de bank, het bed of in de eigen mand/kleed. Deze kamers zijn niet alleen voor vakantie een fijne plek, maar ook ideaal voor de dagopvang. Per huiskamer wordt gekeken welke gasten het beste bij elkaar kunnen verblijven. 

Bij heel slecht weer kunnen we uit wijken naar een binnen speelplaats. Hier is voldoende ruimte voor ‘hersenwerk’ en andere binnen activiteiten. De binnen speelplaats is voorzien van banken en verhogingen om op de liggen.