Honden huiskamers

Deze luxe gezellige  honden huiskamers zijn echt ingericht als een huiskamer. Er zijn 4 verschillende ruime kamers met veel daglicht dmv ramen en/of deuren waar lekker door gegluurd kan worden. Luxe met banken, stoelen, manden, kleden, speelgoed en op de achtergrond een lekker muziekje, een huiselijke sfeer en bij goed weer staat de deur open tot het buitenterras met grote buitenplaats, zodat ze zelf kunnen bepalen om zich even terug te trekken of lekker buiten te wezen.

Winterdag houden we de tussendeur gesloten om het binnen lekker warm te houden. Het grootste gedeelte van de dag wordt samen buiten doorgebracht met toegang tot alle speelweides, zomerdag nog meer pret door water en zand, waarin ze lekker kunnen uitleven. Dus grote bewegingsvrijheid. Voor de honden die verplicht hun rust nodig hebben(senioren, pup, overactieve of herstellende honden) kunnen wij op bepaalde momenten even op rust leggen. `s Avonds gaan de kamerdeuren dicht zodat ze op hun eigen plekje/kamer de nacht ingaan.De honden huiskamers zijn bedoeld voor meerdere honden bij elkaar, voor groot en klein. Uw hond geniet van het samenzijn met andere soortgenoten, voelen zich niet zo alleen, begrijpen elkaar, spreken immers dezelfde taal.  En iedereen zoekt zijn of haar eigen rustplek, op de bank, in eigen mand/kleed of in een bench. Deze kamers zijn niet  alleen voor vakantie een fijne plek, maar ook ideaal voor de dagopvang.

Soms krijgen we de vraag of kleine hondjes bij ons apart in een groep of kamer zitten. In principe niet. Uit ervaring weten we dat als alle honden in één roedel zijn, zij het meest op hun gemak zijn. Wel wordt er natuurlijk gekeken wie er het beste bij elkaar passen om de rust in de kamers te houden. Wel is het zo dat de echt kleine kwetsbare hondjes bij ons apart kunnen. Mocht u hier nadrukkelijke voorkeur voor hebben, kunt u dit bij het kennismakingsgesprek aangeven.