Kennels

Iedere hond kan over een eigen kennel beschikken, veel honden vinden dit toch wel prettig: een eigen rustplek. Indien gewenst plaatsen we meerdere honden samen in één van de ruimere familie kennels, uiteraard kijken we eerst wie er met elkaar kunnen worden gehuisvest. Deze ruimere familie kennels kunnen ook gereserveerd worden voor hele grote hondenrassen. De kennels worden elke dag schoongemaakt, voorzien van vers water,  schone manden en kleden. Uiteraard kunt u ook de eigen mand of kleden mee geven voor uw hond. Voor honden die voor het eerst bij ons verblijven of honden die van nature erg aan huis/eigenaar gebonden zijn, raden wij dit zelfs aan.

Onze ruime buitenverblijven zijn zo ingericht dat de deuren als het even kan allemaal open staan, zodat het hele speelterrein van ruim 4000 m2 gebruikt kan worden, dit alles omheind door een veilig hekwerk. Er is een diversiteit aan speel mogelijkheden, zoals zand, schaduw, tunnels, een speelhuisje en een waterbad bij warm weer.

Bij heel slecht weer kunnen we uit wijken naar een binnen speelplaats. Hier is voldoende ruimte voor ‘hersenwerk’ en andere binnen activiteiten. De binnen speelplaats is voorzien van banken en verhogingen om op de liggen.