Kennels

Iedere hond kan over een eigen kennel beschikken, veel honden vinden dit toch wel prettig: een eigen rustplek. Deze ruimere familie kennels kunnen ook gereserveerd worden voor hele grote hondenrassen maar ook voor meerdere honden uit hetzelfde huishouden. De kennels worden elke dag schoongemaakt, voorzien van vers water en een fijne verhoger met een van huis meegenomen kleed of eentje van ons. Voor honden die voor het eerst bij ons verblijven of honden die van nature erg aan huis/eigenaar gebonden zijn, raden wij het juist aan om een kleed mee te nemen van thuis.

Onze ruime buitenverblijven zijn zo ingericht dat de deuren als het even kan allemaal open staan, zodat het hele speelterrein van ruim 4000 m2 gebruikt kan worden, dit alles omheind door een veilig hekwerk. Er is een diversiteit aan speel mogelijkheden, zoals zand, schaduw, tunnels, een speelhuisje en een waterbad bij warm weer.

Bij heel slecht weer kunnen we uit wijken naar een binnen speelplaats. Hier is voldoende ruimte voor ‘hersenwerk’ en andere binnen activiteiten. De binnen speelplaats is voorzien van banken en verhogingen om op de liggen.