Kennels

Iedere hond kan over een eigen kennel beschikken, veel honden vinden dit toch wel prettig: een eigen rustplek. Indien gewenst plaatsen we meerdere honden samen in één van de ruimere familie kennels, uiteraard kijken we eerst wie er met elkaar kunnen worden gehuisvest. Deze ruimere familie kennels kunnen ook gereserveerd worden voor hele grote hondenrassen. De buitenkennels blijven echter met slecht weer en in de winter gesloten en worden in principe alleen gebruikt om de gehele kennel lekker te luchten, uw hond is immers bij ons het grootste gedeelte van de dag lekker in de buiten verblijven. De kennels worden elke dag schoongemaakt, voorzien van vers water,  schone manden of kleden. Uiteraard kunt u ook de eigen mand of kleden mee geven voor uw hond. Voor honden die voor het eerst bij ons verblijven of honden die van nature erg aan huis/eigenaar gebonden zijn, raden wij dit zelfs aan.

Onze ruime buitenverblijven zijn zo ingericht dat de deuren als het even kan allemaal open staan, zodat het hele speelterrein van ruim 4000 m2 gebruikt kan worden, dit alles omheind door een veilig hekwerk. Er is een diversiteit aan speel mogelijkheden, zoals zand, schaduw, tunnels, een speelhuisje en een waterbad bij warm weer.

Bij heel slecht weer kunnen we uit wijken naar een binnen speelplaats. Hier is voldoende ruimte voor ‘hersenwerk’ en andere binnen activiteiten. De binnen speelplaats is voorzien van banken en verhogingen om op de liggen. Tevens kan de hond even naar buiten toe om de behoefte te doen of voor honden die juist erg genieten van een regenbui.