Logies

Let op! Klantenstop voor logies en dagopvang! Wij hanteren geen wachtlijst. Als er ruimte is om nieuwe gasten te plaatsen in onze groep vermelden wij dat op Facebook en op onze website. 

Wij zijn geen opvang voor een eenmalige dagopvang of logies. 

Logies is een fijne oplossing voor u als begeleider. Uw hond komt voor meerdere dagen bij ons vanwege bijvoorbeeld vakantie, langere periode in het buitenland, etc.. Maar ook om lekker te spelen met andere honden.

Wij vinden het van belang dat uw hond regelmatig in onze opvang verblijft om zo een goede band op te bouwen, zowel uw hond met ons als andersom. Ervaring leert dat als uw hond enkel in bijvoorbeeld de zomervakantie bij ons verblijft de gehele vakantie enorm stressvol is en dat uw hond moeilijk kan aarden. Het welzijn van uw hond komt dan in het gedrang. Gasten die enkel voor een eenmalige vakantie willen komen zijn bij ons niet welkom om bovenstaande reden.

Tijdens logies kunt u kiezen voor twee accommodaties, de huiskamers of de kennels. 

De huiskamers zijn zo ingericht dat uw hond met meerdere honden daar verblijft tijdens de dagelijkse rust periode(s). De ene hond slaapt op een bank, een bed en de andere in zijn eigen mand.

In de kennels rusten de honden individueel of samen als dat gewenst is. Ze hebben minder luxe als in de huiskamers, maar wel een plek om tot rust te komen. Er zijn meer dan voldoende honden die het prettiger vinden om individueel te rusten, op een deken van ons of in de eigen mand. 

Naast de honden die komen voor logies zullen ook de honden van de dagopvang aanwezig zijn. Samen met elkaar een hechte groep honden die samen spelen, rusten en veel liefdevolle aandacht krijgen.

Tijdens het logeren wordt de begeleider op de hoogte gehouden middels WhatsApp. Echter zal dit niet op dagelijkse basis zijn vanwege de werkzaamheden in onze opvang.