Logies

Logies is een fijne oplossing voor u als eigenaar. Uw hond komt voor meerdere dagen bij ons vanwege bijvoorbeeld vakantie, langere periode in het buitenland, etc.. Maar ook om lekker te spelen met andere honden.

Tijdens logies kunt u kiezen voor twee accommodaties, de huiskamers of de kennels. 

De huiskamers zijn zo ingericht dat uw hond met meerdere honden daar verblijft tijdens de dagelijkse rust periode(s). De ene hond slaapt op een bank, de andere in zijn eigen mand. Sommige honden slapen in de bench, omdat ze dat van thuis uit gewend zijn.

In de kennels rusten de honden individueel of samen als dat gewenst is. Ze hebben minder luxe als in de huiskamers, maar wel een plek om tot rust te komen. Er zijn meer dan voldoende honden die het prettiger vinden om individueel te rusten, op een deken van ons of in de eigen mand. 

Naast de honden die komen voor logies zullen ook de honden van de dagopvang aanwezig zijn. Samen met elkaar een hechte groep honden die samen spelen, rusten en veel liefdevolle aandacht krijgen.

Tijdens het logeren wordt de eigenaar op de hoogte gehouden middels WhatsApp. Echter zal dit niet op dagelijkse basis zijn vanwege de werkzaamheden in het dierenpension.