Over ons

Wij zijn Hanny en Niels, twee gepassioneerde dieren liefhebbers, sinds 2016 de nieuwe eigenaren van dit leuke dierenpension.

Hanny:  zit al jaren tussen de dieren en klanten, om zo te zeggen van koe tot kaas en eigen winkels, ruime ervaring met heel veel diersoorten en hard werken op de boerderij is mij niet vreemd. Na dit achter me gelaten te hebben, ben ik doorgegaan met verschillende hondenrassen. Africhting, gedrag en vakbekwaamheid voor honden en katten vloeide daar uit voort. Nu in het bezit van 4 Bouviers, 2 kleine Dwergkeesjes en een Bracco Italiano. Wat het allemaal nu zo leuk maakt om samen met onze eigen honden met de pensiongasten te werken, immers kennen ze mij door en door en weet wat er verlangt wordt wat ten goede komt aan de hele groep. Zelfs de angstige hond voegt zich er gegeven moment tussen, door geduld en de balans in zo`n groep. Ikzelf ben degene die uw hond persoonlijk begeleid en als het nodig is ook ingrijpt als “de roedelleider” mocht dat toch nodig wezen, ben een echt buitenmens dus vaak te vinden tussen de honden.

Niels: ook een buitenmens, natuurliefhebber en  als het even kan graag op pad met onze eigen honden voor een lange wandeling in de vele natuurgebieden om Haule heen, zijn woorden….wat wonen we hier toch prachtig..zo divers. Niels helpt mee als het nodig is tijdens drukte in het pension,  zelf is hij meer voor het onderhoud, dus er voor zorgt dat alles er netjes uit komt te zien.

Tot ziens bij

logo-excellent-2