De Excellente Dierenwinkel

Half december ’20 zijn we begonnen met de interne verbouwing om een kleinschalige dierenwinkel te creëren met exclusieve en ‘aparte’ producten. Je vindt bij ons onder andere een diversiteit aan likmatten, schrokbakken, natuurlijke drogisterij artikelen en supplementen, natuurlijke snacks van onder andere kameel, fazant, hert en vis, intelligentie spellen, diverse merken KVV (klaar vers vlees) en plantaardige snacks als olijf- en koffieboom kauwwortels. Tevens zijn de hoogwaardige brokken die bij onze gasten op het menu staan bij ons verkrijgbaar.

Je vindt onder andere de volgende merken in ons assortiment: Nutram, Happy Dog, Puur, Daily Meat, Trixie, Nina Ottosson, SodaPup, LickiMat etc..

Bijna al onze producten die verkrijgbaar zijn, zijn getest door ons 6-koppige testteam; Mack, Bowie, Dixy, Zuma, Toto en Handa. Regelmatig testen wij producten met onze gasten of vragen eigenaren samen met hun hond te testen en ons een review te schrijven.

 

 

Wij maken gebruik in de fysieke dierenwinkel van een spaarkaarten systeem; bij elke €15,- ontvangt u een spaarzegel, bij een volle spaarkaart ontvangt u €7,50 korting op de volgende aankoop*. *Niet geldig op aanbiedingen en in het pension.

De openingstijden van De Excellente Dierenwinkel zijn van:
maandag tot zaterdag van 07:30 tot 09:30 uur en van 16:30 tot 18:00. Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Opzoek naar iets specifieks? Laat het vooral weten dan kunnen we kijken of we het product kunnen leveren.