Ontbijt & Diner

Tweemaal daags hebben de logies honden een voermoment. In de ochtend tussen 07:00 en 08:00 uur en in de avond tussen 16:30 en 17:30 uur. Komt de hond voor de dagopvang, dan is er uiteraard ook een voermoment mogelijk in overleg. Tussendoortjes worden in mindere mate aangeboden, maar mocht dit gebeuren, dan zal het op een uitdagende, spelende manier zijn en maken we gebruik van natuurlijke snacks als gedroogde lamslong, konijnenoren, zalmhuid of andere producten op natuurlijke basis.

Binnen onze opvang voeren wij de volgende merken krokante brok.
De keuze voor welke brok uw hond gaat eten is gebaseerd op de behoefte en op de brok die thuis gegeten wordt. 

Happy Dog Sensible  – voor volwassen honden met een normale energie behoefte. Het vlees percentage varieert tussen de 40 en 70%, dit is afhankelijk van de gekozen diersoort. Het voer is van super-premium kwaliteit, bereid met exclusieve en hoogwaardige dierlijke proteïnen. De recepten zijn graan vrij en/of glutenvrij. Ze worden uitstekend geaccepteerd en zijn licht verteerbaar en daarom ook uitermate geschikt voor gevoelige honden. Binnen het pension voeren wij de volgende smaak combinaties:
Toscana: eend, zalm & rijst.
Andalusía: Iberico zwijn & rijst.

Nutram S6 – voor volwassen honden met een normale energie behoefte. Het vlees percentage is 34%, het voer is graan vrij en vrij van aardappelen, mais en soja.  Nutram maakt gebruik van zogenoemde “optimum combinations”, dit houd in dat er combinaties aan kruiden of voedingsmiddelen wordt gemaakt om zo een optimaal resultaat te behalen. Zo dit er in het voer zalm en lijnzaad olie verwerkt, groene erwten en appels en bruine rijst met erwten en pompoen. Zalm en lijnzaad olie zorgt voor een glanzende gezonde vacht, pompoen zorgt voor een betere spijsvertering en erwten zorgen voor de bron van vezels.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van KVV (klaar vers vlees) van diverse merken aan: Daily Meat, Kivo en Dogs Perfect. Bij het voeren van onze KVV wordt er per voermoment een extra bijdrage gevraagd. Het tarief vind u hier.

Het overgrote gedeelte van onze gasten eet uit een slowfeeder of van een likmat. Niet altijd vanwege het eventuele schrokken maar om ze naast fysieke uitdaging ook mentale uitdaging te geven. Uiteraard wordt het per gast gekeken welke type slowfeeder ingezet kan worden. 

Neemt uw hond eigen (dieet)voer mee, dan vragen wij om ruim voldoende voer mee te geven. Houd er rekening mee dat uw hond meer kan gaan eten dan thuis vanwege het hogere energieverbruik.

Er is een diepvries aanwezig mocht u uw eigen KVV willen voeren.

Mocht uw hond dusdanig veel stress of spanning ervaren kan het ook zijn dat uw hond minder of niet gaat eten. Dit kan gebeuren bij uw hond als deze niet regelmatig in een opvang komt. Mocht dit bij ons gebeuren dan vangen wij dit op door uw hond extra begeleiding te geven tijdens de voermomenten en ervoor te zorgen dat uw hond een normaal verantwoord gewicht behoudt.