Te reserveren activiteiten

Tijdens het verblijf van uw hond kunt u diverse activiteiten, zowel in groepsverband als individueel bij reserveren. 

Elke maand kan de individuele Excellente Puzzel&Snuffel activiteit gereserveerd worden. Aangepast op het niveau van de gast. 
Daarnaast zullen er seizoensgebonden activiteiten gepland worden als bijvoorbeeld: watermelon party, PupArt, een lekker likmat of een gevulde toppl etc. 

Op het veld met de andere gasten is meer dan voldoende fysieke uitdaging. Echter vinden wij mentale uitdaging ook zeer belangrijk binnen ons hotel. Zo gebruiken wij zo nu en dan een fijne zalm olie om bijvoorbeeld een geurspoor mee te trekken en is er vaak iets lekkers te vinden tijdens het snuffelen op het veld. En gebruiken wij bij het overgrote gedeelte van onze gasten een snuffel mat, likmat of slow feeder voor ontbijt, eventueel lunch en diner. 

Maar ‘ik-tijd’ voor de gast is even zo belangrijk. Sinds begin 2024 bieden wij individuele activiteiten aan voor onze gasten. ‘Ik-tijd’ draagt bij aan het concentratie vermogen, het zelfvertrouwen, zelfstandigheid, zelf keuzes mogen maken en aan de gemoedstoestand van de gast. 

Lekkers dat wordt gebruikt is op basis van een enkele eiwitbron, u kunt hierbij denken aan lamslong, softies op basis van struisvogel of trainers op basis van hert. Heeft uw hond een intolerantie of allergie is het wellicht niet verstandig om mee te doen aan een groepsactiviteit, een individuele activiteit is dan wel mogelijk. 

Een activiteit duurt maximaal 30 minuten, naderhand gaat uw hond de ervaringen en indrukken verwerken tijdens een welverdiende rust. 

Achteraf ontvangt u een persoonlijke foto- en/of foto reportage per e-mail.